Spiegelgesprek

Coaching bij Paradox PuurDe meesten mensen dragen vandaag de dag  veel verantwoordelijkheden.
Je zorgt misschien voor een inkomen, huishouden, opvoeding en/of bent mantelzorger.
Daarnaast wil je ook voldoende tijd overhouden voor sociale contacten en een leuke vrije tijd besteding.
In mijn praktijk hoor ik vaak de opmerking dat de dagen zo vol lijken. Wanneer er naast al deze drukte, zaken niet helemaal lekker lopen, krijg je soms het gevoel dat je het overzicht kwijt bent.
Dan is het prettig wanneer er iemand even naast je gaat staan die niet in deze situatie zit. Iemand met een frisse blik en levenservaring, die naar je luistert en samen met jou structuur aan brengt in jouw leven.
In mijn praktijk vervul ik vaak deze functie. Met behulp van diverse diagnose methoden   kan ik jou op effectieve wijze spiegelen. Jouw lichaam vertelt op veel manieren een verhaal over wie je bent en hoe je jouw levenskwaliteit kunt verbeteren.

In een gesprek mag het gaan over je karakter, persoonlijkheid en je gedrag. Een gesprek zorgt vaak voor bewustwording op het gebied van zelfkennis, je relaties, werksituatie en/of opvoeding. Je krijgt hierdoor meer overzicht over jezelf binnen jouw omstandigheden.

De inzichten zijn ook inzetbaar om je gezondheidssituatie en levensstijl te verbeteren. Wanneer nodig voorzie ik je van praktische adviezen en methoden om jouw levensstijl en vitaliteit vast te houden en te onderhouden.

Beter in balans heb je méér energie en ruimte voor levenskwaliteit.
Maak vandaag nog een afspraak om jouw krachten en talenten tot volle bloei te laten komen.